Mustang Ecoboost Forum - Reply to Topic
Thread: What did you do to your Ecoboost Mustang today? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Mustang Ecoboost Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-10-2019 12:15 AM
jwmc1 Finished the Roush conversion this week with the installation of the front fascia...look pretty sweet
12-14-2018 01:04 PM
drsave Thanks to the amazing Black Friday sale at MAPerformance, I finally pulled the trigger on their FMIC and charge pipe kit. By the way, as @blondie-tuco said, "this thing is a f-ing work of art." While I was at it, Cobb was having a sale on their Accessport, so I picked that up as well. It's a great feeling saving some serious money on items I've been drooling over for the past 6 months. Anyway, I installed everything without a problem except for the BOV. I'm not sure if I didn't tap into the correct vacuum source that MAP shows in their install video or what, but I was losing boost and not getting a reliable vacuum for the BOV. I picked up the Turbosmart Boost Reference Adapter, and now all is good. The difference the Stage 2 tune made was ridiculous. The butt dyno can really tell the difference.
10-21-2018 08:53 PM
11573 I took delivery of my 2018 Ecoboost with performance pack yesterday Today i installed smoked out licence plate covers, then noticed my rear trunk lid was not aligned properly and it was rubbing the quarter panel ever so slightly #pissesMEoff I also noticed it chipped the paint a little, which isnt the end of the world, but still boils my blood. It still need some more tinkering with, but at least it's not rubbing anymore. My car is Shadow black and i went to look for duplicolor touch up paint at crappy tire, but they didn't have any in stock I was going to get a universal black, but said screw it and will source my proper color elsewhere.
10-21-2018 07:04 PM
blondie-tuco Not done yet, but took delivery of the MAPerformance intercooler and pipe upgrade kit. Will have the ford dealer install it Tuesday. I have to say, this thing is a f-ing work of art. Having a mishimoto catch can installed at the same time. All I need now is the ford performance tune for the 2018. Hello ford? You there? I want to give you more money.
10-19-2018 05:27 PM
ecostang2015
Quote:
Originally Posted by Uncle Meat View Post
Hey I tried to help you...

U.M.
actually you did. I'm not mad at you.
10-19-2018 08:20 AM
Uncle Meat
Quote:
Originally Posted by ecostang2015 View Post
I fixed my power outlet with no help from the internet.
Hey I tried to help you...

U.M.
10-18-2018 07:11 PM
ecostang2015 I fixed my power outlet with no help from the internet.
10-17-2018 01:45 PM
Uncle Meat What did I do to my 2016 Ecoboost Mustang today? I paid that beeyotch off is what I did!!!! ;-)

U.M.
10-12-2018 08:56 PM
blondie-tuco Added the ford performance sport cat back exhaust. I like the deeper tone. Not too loud. Not ricey either. I like it.
08-06-2018 09:22 PM
EcoStanger Well I kinda chipped some paint on the left fender , not that good but eh , the risk of the business
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Search Tags for this Page

mustang ecoboost forum

,
mustang ecoboost
,
2015 mustang ecoboost
,
ecoobost mustang forum
,
ecoboost forum
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome