No Sound from speakers!!! - Mustang Ecoboost Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-14-2017, 09:34 AM Thread Starter
Junior Member
 
Ro369's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Melbourne, AUS
Posts: 2
No Sound from speakers!!!

Hello Everyone!!

New to the Ecoboost Forum. Glad to be here. Heaps of info to look at.

Took delivery of my Magnetic Grey Mustang today morning from Knox Ford Melbourne. After the delay with the delivery of the car due to customs hold up, I was pissed and surprised at the pre-delivery checks performed by the dealership. (Car was with dealer for 3 days before I picked it up today) The audio system in the car has no sound, the media player works but without any sound. The dealership tired to check it but couldnt fix it, they have booked me in for next saturday to inspect the issue and try and fix it.

Has anyone come across this issue before. Please let me know and if there is fix for it. What should I ask the dealer in case they are not able to fix it or if there is delay in getting it fixed. (Please note, the touch works fine and all the operations are fine except for the sound) Looking forward to your responses.
Ro369 is offline  
post #2 of 3 Old 01-14-2017, 05:17 PM
Member
 
Sarge's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 99
Garage
When I picked up mine from the dealer in November, my radio didn't work, but at least we could hear static from the speakers. Turned out it was a loose connection to the antenna. It took a couple hours to find the problem and a couple of seconds to fix it. I hope your problem is as simple as mine was.

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman
Sarge is offline  
post #3 of 3 Old 01-14-2017, 06:58 PM Thread Starter
Junior Member
 
Ro369's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Melbourne, AUS
Posts: 2
Thanks Sarge for your reply. Appreciate it.
Hopefully mine is something similar to yours. It's really annoying especially when it's a brand new car.
Ro369 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mustang Ecoboost Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having hissing/sizzle noise in right speakers BrianShore Mustang EcoBoost Audio, Electronics, and Lighting 11 05-24-2015 07:22 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome